camillap.blogg.se

Studerar färg och form i inredning på Vindelns folkhögskola

STAR

Publicerad 2012-11-23 13:48:46 i Allmänt,

Jag har ju sett denna på lite bloggar och tänkt att den varit i litet format. Sedan när min klasskompis sa att hon skulle göra en sådan i skolan och sa att varje pinna var 1 meter lång så gapade jag bara och ville SÅKLART göra en likadan! FETCOOL ju, huuuuur stor som helst. Jag valde att inte behandla den på ngt sätt utan den är endast i ljustträ medan Elin valde att mörklasera den. Båda blev grymma! Nu står min i fönstret här hemma men jag har inte köpt in ngn ljusslinga än men det ska jag göra :)
 
Bild: lekkerfris

Funky

Publicerad 2012-11-22 17:13:32 i utbildning,

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har har varit lov och sedan har vi jobbat på en massa med individuella projekt inom stilhistoria. Jag fördjupade mig på funktionslismen och arkitekten Ludwig Mies van der Rohe ("less is more"s grundare). Väldigt intressant och jag som aldrig läst stilhistoria har helt ärligt tänkt att funkis är ngt nytt... Men icke! Det har ju en historia på ca 100 år.
Iaf så skulle bi göra ett mönster eller en möbel också så jag valde att görs en möbel. Detta är byrån/skåpet jag gjort. Väldigt nöjd! Den är ju en miniatyr såklart gjort i papper så den är ju inte perfekt men men :P

fotouppgift

Publicerad 2012-11-08 16:21:00 i Allmänt, foto,

Igår fick vi en uppgift på fototillvalet, att vi skulle göra ett porträtt av oss själva med minst 2 bilder i samma. Jag passade på att knäppa dessa kort igår efter att vi hade haft 50-talsfest på skolan ;P
Det var mkt enklare än jag trodde! Man lägger in alla tre bilder i PS i olika lager och så suddar man bara fram sig själv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela